Installasjon og brukAktuelt
Velsvikstampen  >>  Aktuelt  >>  Badestamp med særpreg

Badestamp historikk

Velsvikstampen

I riktig gamle dager var en badestamp et fast innslag i alle hjem. Til de store høytidene fikk alle husets beboere nyte godt av møysommelig oppvarmet badevann etter tur og rang. Velsvikstampen® fører den gode stemningen videre, men der slutter også likheten. Med moderne, stabilt materiale slipper ikke badevannet unna gjennom gisne sprekker i treverket. Vannmengden som skal oppvarmes reduseres takket være optimal design. Dette gir raskere oppvarming av badevannet. Velsvikstampen® kan graves ned i terrenget eller bygges inn i terrasser eller brygger. Ekstra behagelig er det å bade i oppvarmet sjøvann, gjerne med en kald avrivning innimellom!


Badestamp med særpreg

Velsvikstampen® er laget av stabil glassfiber med glatt, hygienisk overflate. Benkene er støpt som en del av stampen, uten skjøter. Renholdet blir enkelt og hygienen god. Velsvikstampen® kan leveres med lokk i glassfiber, eller med stort spisebord med plass til 12 gjester; en ypperlig samlingsplass mens du fyrer opp i ovnen og varmer badevannet. Gode minner fra muntre hageselskap og nytelsen ved forfriskende stamp-bad i kalde, vintermørke kvelder er stimuli som lyser opp i hverdagen. Selv om vi anbefaler stemningen og velværet i en vedfyrt badestamp, kan Velsvikstampen® også leveres med elektrisk oppvarming og renseanlegg.

Badestamp med renomé

Velsvikstampen® har alt rukket å bli et populært innslag både i boligområder og i hyttemiljø. Velsvikstampen® trenger ingen trutningstid og er klar til bruk umiddelbart. Derfor ble valget like enkelt for skiveteranene Berit og Ove Aunli med hytte ved havkanten i Tustna, som for hyttebyggere i vinterlandet Trysil. Velsvikstampen® er et komplett system med en rekke tilleggsutstyr: Glassfiberlokk/spisebord, utvendig stående trekledning, serveringsbord innvendig, renseanlegg med elektrisk varmekolbe, lys, bobleanlegg og massasjesystem.

Gamle skihelter valgte Badestamp fra Velsvik

Da de gamle skiessene Ove og Berit Aunli skulle invistere i badestamp på hytta falt valget på Velsvikstampen. Som Ove selv sa det "en skikkelig hytte som dette trenger en badestamp som tåler det tøffe klimaet her ute i havet, som er vedlikeholdsfri og innbydende".

For Ove og Berit har stampen vært til stor glede. Badestampen har fått en fantastisk plassering i enden av den lange piren som går fra hytta til sjøen. Her pumpes det sjøvann i badestampen som gjør det ekstra godt for kroppen. Her er det fri havutsikt og de sier det er en nytelse å sitte i denne badestampen nesten uansett vær.

For alle Rema1000 kjøpmenn er en Badestamp fra Velsvik AS en sentral sak på opplæringssenteret på Oppdal. Her vil alle kjøpmenn (når de er på senteret) ha et bad i denne badestampen.

 1 av 5Neste >

  Tips en venn Legg til i favoritter Skriv ut
Forside | Velsvikstampen | Spadealers | Produkt og priser | Bilder | Kontakt
Velsvik AS - badestamper / badestamp - copyright 2014.
Webutvkling: Assist2net og Trygg Media
W3C XHTML 1.0     W3C CSS Level 2
Søk